Wordpress képzések

Drupal
A Pentaschool Oktatási Központban próbálunk alkalmazkodni a trendekhez. Eszerint az új honlapok jelentős többsége valamelyik nyílt forráskódú CMS rendszer segítségével készül. Emiatt úgy döntöttünk, hogy 2012-től Wordpress tanfolyamokat is szervezünk. A kínálatot itt is hasonlóan képzeljük, mint a Drupal vagy a Joomla tanfolyamoknál, azaz bevezető szinten, majd sablonkészítés-módosítás szinten, végül fejlesztés szinten. Próbáljuk mindezt nyújtani a tőlünk megszokott szakmai és árszínvonalon.

 

Wordpress webmester

Szeretne Ön gyorsan és egyszerűen professzionális web helyeket készíteni, kezelni? Akkor érdemes megismerkednie egy korszerű tartalomkezelővel! Igen, ilyenből több is elérhető (Drupal, Joomla, Wordpress, stb.), de az utóbbi néhány évben a Wordpress minden vetélytársát maga mögé utasítva piacvezetővé vált. Hogy miért? Ezt önmaga is megtapasztalhatja a tanfolyam során!

A Wordpress tanfolyamon megismerheti, hogy hogyan lehet ezt a tartalomkezelőt telepíteni, beállítani, alapszinten testre szabni. Megmutatjuk, hogy a rendszer mit tud alapból, és milyen sok mindenre vehető rá a rengeteg -akár- ingyenes bővítmény segítségével. Kiemelt figyelmet fordítunk a keresőmotor optimalizálásra (erre az oktató személye a garancia), így többféle Google szolgáltatás használatát is megismerjük, valamint integráljuk azokat.

Természetesen a közösségi média is a tanfolyam fókuszában lesz. Elhelyezünk Like és a megosztás gombokat, posztolunk a Facebook odalunkról a honlapunkra, a honlapunkról a Facebook oldalunkra, valamint beágyazzuk a webáruházunk tartalmát Facebook oldalunkba önálló menüpont formájában.

Természetesen terítékre kerülnek a legérdekesebb bővítmények is. Segítségükkel megtanulhatja, hogy alapszinten hogyan tudja a WordPress megjelenését a saját igényeire formálni, és hogy milyen biztonsági óvintézkedéseket kell tennie, hogy megvédje honlapját a hekkertámadásoktól.

A tanfolyam vidám hangulatú, interaktív, így az első néhány órát követően a hallgatók kérdéseire és konkrét problémáik megbeszélésére is bőven jut idő.

A tanfolyam során használható saját notebook is, és rendelkezésre bocsájtunk egy olyan fejlesztői webtárhelyet is, ahol a tanultakat azonnal ki is próbálhatja!

Részletek...