Office tanácsadás, egyedi fejlesztések

Partnereink szinte kizárólagosan a Microsoft Office programcsomagot használják a napi irodai munkáik során. Az elmúlt évek tapasztalatai azt mutatják, hogy sok esetben, az összetettebb feladatok megoldásához nem a megfelelő eszközt alkalmazzák, vagy nem elég hatékonyan használják az abban rejlő lehetőségeket. Emiatt a probléma megoldásának megtervezése, majd kivitelezése, illetve a szükségszerű módosítások nagyon sok erőforrást foglalnak le, és elveszik az időt az operatív munkától. Ezt felismervén a figyelem egyre jobban az Office rendszer mögött rejlő erőteljes programnyelv, a VBA és fejlesztőkörnyezet, a VBE felé irányul.

Nagyobb szervezetek esetén szinte mindenhol előforduló probléma az, hogy a különböző forrásokból beérkező adathalmazokat feldolgozzák, és azokból saját igényeik szerint jelentéseket készítsenek. A feldolgozás során felmerülő problémák, igények közül néhány:

Amennyiben a fenti kérdéseikkel megkeresnek minket, megpróbálunk segíteni Önöknek abban, hogy a leghatékonyabb megoldást találják meg a problémára, ami lehet:

Ezúton is szeretnénk felhívni a figyelmüket, hogy az Office rendszer nagyon jól programozható, tehát egyszerűbb, és igen összetett feladatok is automatizálhatók:

VBA alkalmazások fejlesztésében jelentős referenciával rendelkezünk, forduljanak hozzánk bizalommal!