Drupal

Articulate értékesítés, képzés, tanácsadás, egyedi fejlesztések

 

Mi az Articulate?

Az Articulate szoftverekkel egyszerűen és gyorsan, látványos, interaktív, audió-vizuális távoktatási anyagok, bemutatók készíthetők.
Az Articulate Studio szoftvercsomag részei: Presenter, Quizmaker, Engage és Video Encoder

A szoftverek csomagban, vagy külön—külön is elérhetőek, megvásárólhatók.
Jelentkezzen bemutatóra! Megismerheti az Articulate Studio lehetőségeit, előnyeit egy on-line prezentáción keresztül.

Értékesítés

Cégünk az Articulate Inc. partnere. Amennyiben a szoftverek felkeltették érdeklődését, ha Ön is szeretne interaktív távoktatási anyagokat készíteni, kérjük lépjen kapcsolatba velünk.
Az értékesítésén túl a felhasználók támogatását, képzését is vállaljuk.

Képzés, tanácsadás, felhasználói támogatás

Az Articulate szoftverek megismerését, hatékonyabb felhasználását szeretnénk elősegíteni azzal, hogy ügyfeleink részére testreszabott képzést és tanácsadást biztosítunk.
A képzést nem csak az Articulate szoftverekre, hanem a MicroSoft PowerPoint-ra, és más Office alkalmazásokra vonatkozóan is tudunk biztosítani, saját tantermünkben, vagy a megrendelő által biztosított helyszínen.
„Articulate Platinium licenc” lehetőséget ad a felhasználók számára nyujtandó még gyosabb és hatékonyabb támogatás biztosítására.
Amennyiben csak konzultációra, vagy konkrét feladat megoldásában való segítségre van szükség szintén forduljon hozzánk bizalommal.

Távoktatási anyagok készítése

Cégünk már több éve on-line képzést nyújt számos területen. Számtalan távoktatási anyagot készítettünk el nagy sikerrel. Ezen a területen szerzett tapasztalatunkat felhasználva vállaljuk cégek bemutatóinak, elektronikus oktatási anyagainak elkészítését.