Joomla sminkmester (Templates)

Tisztelt érdeklődők!

Tanfolyamainkat átmenetileg Élő virtuális tantermi rendszerben szervezzük. A képzések élőben zajlanak, ugyanúgy, mintha a tanteremben ülne. Önnek csak a Webinar szoftvert kell telepíteni.

Részleteket tájékoztató oldalunkon olvashat.
InformációÉrdeklődés
Tisztelt érdeklődő!
Jelenleg a tanfolyamnak nincs konkrét időpontja. Amennyiben érdeklődőként regisztrálja magát, elősegíti a tanfolyam mielőbbi megszervezését.
Várjuk jelentkezését!
Érdeklődés

Megismerted a Joomla alaprendszert? Megtaláltad a szükséges és legfontosabb kiegészítéseket? De nem találsz olyan sablont, ami megfelel ügyfeleid igényeinek? Gyere el, és tanuld meg az egyedi Joomla sablonok kialakítását!

A haladó Joomla tanfolyam célja, hogy megismertesse önt a Joomla sablonok anatómiájával. Körbejárjuk a Jooma sablon kezelőfelületét, a multi stíluslap funkciót, valamint a Joomla belső kódszerkesztőjét, a sablonkezelő felületet. A tréning 1.6 -1.8 Joomla template keretrendszerre épül, HTML5-CSS3 alapokon és a W3C ajánlásait követi.

A Joomla sablon keretrendszerét egy üres sablonon fogjuk megismerni, ami Blank Joomla Templates névre hallgat. A sablon több elrendezést is támogatni fog (muti layout), tehát egy, két és három hasábos funkcióra is képes lesz. Ezt követően egy előre elkészített grafikus képernyőtervet feldarabolunk és az előkészített sablonra szabjuk.

A tanfolyam második részében egy ingyenesen letölthető HTML-CSS, sablont (http://www.free-css.com )alakítunk át Joomla Template-re.

Óraszám: 24 tanóra (1 tanóra: 45 perc)
Minimum létszám: 6 fő

Tandíj: 36.000 Ft /fő + ÁFA

Kedvezmény: 2.400 Ft + ÁFA (részletek)

Részletfizetés: nincs, a tandíjat egy összegben kell befizetni

Célközönség:

A tanfolyam azoknak jelenthet komoly előrelépést, akik a Joomla alaprendszert megismerve, szembetalálkoznak azzal, hogy a megrendelők egyedi megjelenésű weboldalakat szeretnének, és ennek a megoldása speciális tudást igényel, ami nélkül nem vállalhatunk komolyabb munkákat.

Belépési feltétel:

Alapvető Joomlában való jártasságot, CSS és HTML nyelvekben előzetesen megszerzett tudást feltételez, de PHP nyelvvel is találkozni fogunk a tréning folyamán. Így figyelmébe szeretném ajánlani a Pentaschool Oktatási Központ alábbi tanfolyamait, mint kapcsolódó képzéseket, optimálisan előkövetelményeket:

Igazolás: Tanusítvány
Időbeosztás:

Az aktuális kiírás szerint, lásd a fenti táblázatot

Tematika:
 
Joomla sablonok
bevezetés
Mi egy Joomla Template? (Screendesign -> Sitebuild -> Template)
Mi a célja és értelme egy Template-nek?
Miért alkalmazunk Template-ket?
A Joomla sablon kezelőjének áttekintése.
Fejlesztő eszközök bemutatásaFirefox beépülők
Kódszerkesztő
WYSIWYG Editor
Képszerkesztők
Egyéb szerszámok
Az üres Joomla sablonAz üres sablon felépítése
A sablont alkotó fájlok áttekintése (PHP, CSS és egyéb)
templateDetailes.xml
A tervtől a sablonigA klasszikus Sitebuid lépései
Grafikus oldalterv darabolása, képek véglegesítése, otimalizálása
CSS szerkesztése.
GyakorlatKész HTML-CSS sablon átalakítása Joomla sablonnáÉrdekel Megosztás

Joomla kategória többi tanfolyamai: